Beşaslan Meryem Zor Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun öğrencilerini her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları muassır medeniyetler seviyesine yükseltmek.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: REYHANLI İLÇESİNDE OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARINA KATILIM
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK PROJELERİ
Proje Çalışmaları: KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI KAMPANYALARI YAPILDI

Telefon - 03264125050(ÇALIŞMIYOR)

WEB - https://besaslanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Beşaslan Mahallesi Reyhanlı/HATAY

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Mahalle(Eski şekli ile köy)

Adres - Beşaslan Mahallesi Reyhanlı/HATAY

Ulaşım Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 25-5